Reklam

Firmalarımız

Görüntülenen Ürünler

Satışta Kapali Kutu Evshop Faturali Samsung Crystal UHD 7 Serisi TU7000 - Yağmur Spot Büyük gör

Sadece çevrimiçi

Kapali Kutu Evshop Faturali Samsung Crystal UHD 7 Serisi TU7000 - Yağmur Spot

Yeni ürün

SPOT Kapali Kutu Evshop Faturali

Samsung Crystal UHD 7 Serisi TU7000

Kutulu Sıfır Kristal Ultra HD TV 4K Kaçırılmayacak Uygun Fiyat

ürün özellikleri aşağıda verilmiştir. Daha fazla detay için lütfen yazın.

LÜTFEN WHATSAPP İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ

Yağmur Spot Whatsapp

YAĞMUR SPOT

GSM : 0 532 478 09 66

Mağazadaki Ürünleri

Adr: İtfaiye Meydanı Kosova Sk. No:7/A Opera Altındağ /Ankara

More details

0,00 TL (Vergi Dahil)

  • Samsung UE-58TU7000 Crystal 4K Ultra HD 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Özellikleri

    Samsung UE-55TU7000 Crystal 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV

    Samsung UE55TU7000UXTK 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV, üstün teknolojik özellikleriyle kullanıcılarına benzersiz fayda sağlıyor. Kristal Ekran teknolojisine sahip olan ürün, kristal netliğinde canlı ve son derece gerçekçi görüntüler ortaya koyuyor. 4K görüntü teknolojisini en iyi şekilde destekleyen Samsung TV, Ultra HD görüntülerle de gerçekçiliğini artırmayı başarıyor. Ekran teknolojilerinin yanı sıra ürün, modern tasarımıyla da dikkat çekiyor. Yaşam alanınıza yeniliği ve şıklığı taşıyan Samsung TV, ince çerçevesiyle ise sonsuz bir bakış açısına sahip olabilmenize imkan tanıyor. Samsung TV, tüm özellikleri ve daha fazlasıyla evinizin baş köşesinde yerini almayı hak ediyor.

    Kristal Ekran, Kristal Görüntüler

    Kristal Ekran teknolojisi, parlak ve son derece keskin renkler ortaya koyuyor. Daha geniş renk yelpazesiyle izleyicilerini büyüleyen Samsung TV, renkleri sürekli olarak optimize ediyor ve farklı programlardaki her detayı en ince ayrıntısına kadar görebilmenize imkan tanıyor. 

    Kristal Ekran, gücünü 4K Kristal İşlemciyle bütünleştiriyor. 4K Kristal İşlemci, renkleri sürekli olarak ayarlıyor ve kontrast oranını düzenliyor. Bu sayede HDR görüntü sağlayan Samsung TV, gücünü yalnızca tek bir çipten alıyor.

    Tek bir çipin ilham verici görüntü teknolojisi 4K çözünürlükle destekleniyor. 4K çözünürlük, 4 kat daha fazla piksel içeriyor. Bu sayede hak ettiğinizden daha keskin görseller sizleri bekliyor. Görüntüleri sanki gerçekten sahnedeymişsiniz gibi gerçekçi görebilmenize imkan tanıyan Samsung TV, Yüksek Dinamik Aralık özelliğiyle ise en karanlık sahnelerde bile sürükleyici görüntüleri en iyi, en net hâline getirmeyi başarıyor. Bu sayede sahne kayıpları yaşanmıyor.

    Ekran optimizasyonu yalnızca televizyon programları sırasında değil diğer aktiviteler sırasında da çalışıyor. Oyun iyileştirici, en sevdiğiniz oyunları oynarken görsellerin kalitesini artırıyor ve daha net oyun sahneleri sunuyor. Tüm ekran özellikleriyle Samsung TV, gerçekçiliği en üst seviyesine kadar yaşayabilmenize imkan tanıyor.

    Düşündüğünüzden Daha Da Akıllı

    Smart TV özelliği televizyonlarda en çok aranan teknolojilerden biri. Samsung UE55TU7000UXTK 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV, Smart TV özelliğini Tizen destekli olarak sunuyor. Bu Tizen destekli akıllı TV, çeşitli içerik platformlarına tek bir yerden ulaşabilmenize imkan tanıyor. Bu sayede yalnızca televizyon programlarıyla sınırlı kalmanıza gerek kalmıyor.

    İnternet tarayıcısıyla çeşitli aramalar yapabilmenize imkan tanıyan ürün, Dokun ve İzle özelliğiyle ise benzersiz bir kolaylık ortaya koyuyor. Akıllı telefonunuzdaki içeriği televizyona aktarmanız için telefonunuzu Samsung TV'ye dokundurmanız yeterli. Televizyon bunu algılıyor ve görüntüyü anında dev ekrana aktarıyor.

    Çoklu Ekran, hem telefonunuzdaki hem de televizyondaki içeriği dev ekrandan izleyebilmenize imkan tanıyor. Bu sayede aynı anda hem televizyona hem de telefon ekranına bakabilirsiniz. Evinizdeki diğer teknolojik aletleri kontrol edebilmenizi sağlayan SmartThings'in yanı sıra Samsung TV, kablosuz bağlantı özellikleriyle de öne çıkıyor. Böylece diğer cihazlarınızla etkileşim kurabilir; ofisinizi evinize taşıyabilirsiniz.

    Çok Daha Modern

    Yenilikçi tasarım özellikleriyle son derece modern bir görünüm oluşturan Samsung TV, yaşam alanınızla en iyi şekilde uyum sağlıyor. İnce çerçevesi sayesinde kaba görüntülerin önüne geçen Samsung TV aynı zamanda görüş açınızın daralmasına da engel oluyor. Bu sayede içeriklerinizi izlerken hiçbir ayrıntı dikkatinizi dağıtmıyor.

    Güçlü ses özellikleriyle üç boyutlu sesler ortaya koyan ürün, içeriklerinizi izlerken görüntülere ve seslere hapsolmanıza imkan tanıyor. Bu sayede bir televizyondan çok daha fazlası oturma odanızda sizleri bekliyor.

    Tek kablo çözümüyle kalabalık görünümü ortadan kaldıran Samsung TV, diğer tüm özellikleri ve daha fazlasıyla beklentilerinizi en iyi şekilde karşılıyor.

    AmbilightYok
    Curved (Kavisli)Hayır
    Çözünürlük (Piksel)3840 x 2160
    Çözünürlük4K Ultra HD
    Dahili Uydu AlıcıVar
    Ekran Ebatı55 inç / 139 cm
    Ekran Formatı16:9
    Garanti TipiSamsung Garantili
    Görüntü TeknolojisiLED
    HDMI 2.1Yok
    HDMI Girişleri2
    Model Yılı2020
    RenkSiyah
    ScartYok
    Smart TVVar
    Wi-FiVar
    Diğer
    Garanti Süresi (Ay)24
    Yurt Dışı SatışYok
    Stok KoduHBV00000UXPWF

Değerlendirmeler

Bir değerlendirme yazın

Kapali Kutu Evshop Faturali Samsung Crystal UHD 7 Serisi TU7000 - Yağmur Spot

Kapali Kutu Evshop Faturali Samsung Crystal UHD 7 Serisi TU7000 - Yağmur Spot

SPOT Kapali Kutu Evshop Faturali

Samsung Crystal UHD 7 Serisi TU7000

Kutulu Sıfır Kristal Ultra HD TV 4K Kaçırılmayacak Uygun Fiyat

ürün özellikleri aşağıda verilmiştir. Daha fazla detay için lütfen yazın.

LÜTFEN WHATSAPP İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ

Yağmur Spot Whatsapp

YAĞMUR SPOT

GSM : 0 532 478 09 66

Mağazadaki Ürünleri

Adr: İtfaiye Meydanı Kosova Sk. No:7/A Opera Altındağ /Ankara

19 aynı kategorideki diğer ürünler: